TOS 

Terima kasih atas kunjungan anda.

Blog laman web media Senaraiharga.com yang membincangkan senarai lengkap harga barangan, bermula dari fesyen, kosmetik, peralatan elektronik sehinggalah harga tiket pelancong. Kami cuba menyampaikan artikel dengan sebaik mungkin dan setepat mungkin, jadi sekiranya artikel yang kami sampaikan tidak lengkap, sila tinggalkan komen pada artikel tersebut.

Acuan harga yang kami tampilkan adalah haga yang tertera pada toko online populer di Malaysia, seperti : shopee atau website dari produk tersebut. Dengan mengunjungi senaraiharga.com, berarti Anda setuju dengan peraturan sebagai berikut :

  1. Anda tidak menyalin 100% keseluruhan artikel tanpa kebenaran pentadbir.
  2. Kandungan imej / video yang dimuat naik oleh senaraiharga.com adalah imej yang mempunyai lesen percuma untuk pengedaran. Jika anda pemilik hak cipta kandungan yang kami sediakan, sila hubungi kami melalui halaman hubungan, kami akan segera membalas aduan anda.
  3. Jangan lakukan aktiviti spam (komen, rebut kandungan, dll.).

Sekiranya anda terbukti melakukan pelanggaran, kami sebagai pengurusan senaraiharga.com akan mengambil tindakan yang perlu, seperti memadam komen, sekatan IP, atau langkah undang-undang jika perlu.